Da li pilule zelene kafe pomažu pri mršavljenju?

Mršavljenje  » Uncategorized »  Da li pilule zelene kafe pomažu pri mršavljenju?
0 Comments
Zelena kafa - novi način mršavljenja

Gubitak kilograma uz kafu

Pilule zelene kafe nisu ništa drugo do običnih kapsula napunjenih ekstraktom kafe, ali zelene kafe, to jeste još nezrele kafe. One polako, ali sigurno postaju najpopularniji proizvod za mršavljenje koji postoji na tržištu. Ovaj proizvod je lansiran prije nekoliko godina, dok ljudi u nekim dijelovima svijeta koriste zelenu kafu kako bi suzbili glad već vijekovima.

Šta su to pilule zelene kafe?

One su pravljene od ekstrakta zrna zelene kafe, koji se uzima iz zrna kafe prije nego što se ona ispeče. Ovo je mnogo snažniji metod gubljenja kilograma od kofeina koji se unosi u tijelo pijenjem kafe.

Glavni sastojak u pilulama zelene kafe, ono što ih čini toliko jakim i moćnim u gubljenju kilograma je hlorogena kiselina. Ona se nalazi u zrnu kafe koje nije prženo, ali je jako važno da se dobije oko 400mg hlorogene kiseline kako bi se dobio željeni efekat.

Zelena kafa - novi način mršavljenja

Gdje se mogu kupiti?

Kada se kupuju ove tablete ili bilo koji prirodni proizvod, potrebno ga je kupiti u trgovini koja prodaje stvari slične ovima i koja ima dobre recenzije. Savjetuje se da se obrati pažnja šta se to ustvari kupuje. Postoje proizvodi koji ne sadrže dovoljnu količinu ove supstance pa prilikom kupovine neka se obrati pažnja na ovo, inače se neće ostvariti željeni cilj.

Na mnogim internet sajtovima zdrave hrane se nude ovi proizvodi, koji garantuju povrat novca ukoliko mršavljenje ne uspije.

Da li je ovo način na koji se stvarno može smršati?

Istina je da je najbolji način za mršavljenje kroz vježbanje i odgovarajuću dijetu, ali nemaju svi vremena, volju i karakter da održe taj režim. Plus, ponekad je potrebna mala pomoć kako bi se situacija pokrenula. Mnogi koji su koristili ove tablete su vidjeli rezultate već poslije nekoliko dana, i nije neuobičajeno da se izgubi oko 3 do 4 kilograma u toku jednog mjeseca. Mnogima su pomogle, a da li pilule zelene kafe pomažu pri mršavljenju otkrijte sami.