Najbolje trake za trčanje

Mršavljenje  » vježbe »  Najbolje trake za trčanje
0 Comments

Ako ste spremni uložiti malo više novaca, ali ne trebate trenirati kontinuirano za maratone, ovi modeli će omogućiti veći kapacitet motora i više mogućnosti konzole. Također dobivate i malo veće palube za one koji imaju veći korak i trebaju malo više podrške.

NordicTrack T 6.5S traka za trčanje

NordicTrack je dugo bilo kvalitetno ime na domaćem tržištu sa svojim jednostavnim linijama NordicTrack trenera diljem zemlje. Marka se proširila na širok spektar sprava, uključujući nekoliko kvalitetnih traka za trčanje.

NordicTrack T 6.5S dolazi sa mnogo širom i dužom palubom nego bilokoji od prethodnih modela: 20” x 55”. Zbog toga je ovaj model mnogo prikladniji za visoke ljude i one s duljim korakom. Paluba ima i posebne fleksibilne pogodnosti homogenosti sistema koji će spanjiti šok na zglobove dok hodate ili trčite.

nordictrack-x9i

Remen je upravljan motorm 2.6 KS koji će pokretati brzinom do 12 milja na sat. Time je ova traka pogodna za one više žele trčati tijekom treninga. Nije dovoljno čvrsta za dugoprugaše da ju svakodnevno koriste, ali za one što trče nešto manje udaljenosti, nebi trebala imati nikakvih problema. Paluba se priklanja na pritisak gumba do 10% za intenzivnije treninge.

Još jedna zgodna značajka ovog modela jest sistem za lako sklapanje koji koristi šokove kako bi pomogao pri podizanju palube kada želite spremiti uređaj. Ovaj sustav smanjuje količinu truda koji trebate uložiti kako biste palubu postavili u uspravan položaj, što je mnogo pomaže pri podizanju ili spuštanju palube.

Konzola također može biti sinkronozirana s prijenosim uređajem da pratite svoje vježbe s iFit tehnologijom (potrebno je dodatno predbilježevanje). Također dolazi i s 20 unaprijed programiranih vježbi za lakše stjecanje kvalitetne rutine bez potrebe za stručnjakom.

Ovaj model dolazi s doživotnim jamstvom na okvir, 25 godinajamstva na motor i jednogodišnje jamstvo na ostale dijelove(i rad).
S većom palubom i više opcija vježbanja, T 6.5S je dobar izbor za one koji žele malo više od obične sprave, ali još uvijek nisu široka budžeta.

Prečitajte više o tome kako vam mogu kod vježbe pomoči proteini.