Ono što kriju od vas: Zašto dijete ne funkcioniraju?

Mršavljenje  » mršavljenje »  Ono što kriju od vas: Zašto dijete ne funkcioniraju?
0 Comments

Atkinsova dijeta, mjesečeva dijeta, UN dijeta, krono dijeta, kupus dijeta – sve one obećavaju fantastične rezultate i nevjerojatno brzo mršavljenje. Nažalost, imamo loše vijesti za vas – dijete ne funkcioniraju! Bar vam ne mogu garantirati dugoročne i održive rezultate.mrsavljenjeIstraživanja koja se provode već godinama daju jednake rezultate, koji nisu ohrabrujući – 95% osoba koje skinu kilograme dijetama tijekom naredne godine vratit će izgubljene kilograme.

Kako dijete funkcioniraju?

Najveći problem s dijetama je yo-yo efekt – kada završite s dijetom, vratite se na normalnu prehranu i kilogrami se vraćaju, pa se dogodi da ih nakupite više nego što ste ih izgubili tijekom držanja dijete. Tako se samo vrtite u začaranom krugu iz kojeg, čini se, nema izlaza. Osim toga, stalno gubljenje i dobivanje kilograma može štetiti vašem zdravlju, ali i vašem izgledu – opuštena koža i strije se teško mogu pobijediti.
Vaše tijelo ne zna razliku između gladovanja i dijete. Kada ste na dijeti, ono to shvati kao uzbunu jer mu nedostaje hrane. Tada počinje stvarati i nagomilavati zalihe jer mu uskraćujete hranu, a također se usporava metabolizam.
Još jedan od razloga zašto dijete ne funkcioniraju je taj što je dijeta stresor za vaš organizam, a kada je pod stresom tijelo proizvodi visoke razine hormona stresa. Ovi hormoni utječu na usporeno sagorijevanje kalorija i tako tijelo sporije mršavi. Iako manje jedete rezultati izostaju.

Kako brzo smršaviti?

Sve ovo što ste pročitali ne znači da trebate jesti sve što vam dođe pod ruku. Ali vaša borba protiv viška kilograma treba se odvijati postupno, korak po korak. Laganim smanjenjem obroka, većim brojem manjih obroka i zdravom prehranom ubrzat ćete vaš metabolizam. Tu je i veliki broj pomoćnih preparata koji vam mogu olakšati i ubrzati mršavljenje. GoSlimmer flasteri uz pravilnu prehranu i tjelovježbu, pokazalo se, daju rezultate brže od ostalih testiranih metoda i najbolje sagorijevaju salo na trbuhu. Tržište je prepuno pomoćnih preparata za mršavljenje, na vama je samo da izaberete. Samo ne zaboravite – birajte proizvode na prirodnoj bazi, jer nitko ne želi unositi štetne kemikalije u svoj organizam!