Kozmetika Revolution će vas oduševiti

Mršavljenje  » Moda i ljepota »  Kozmetika Revolution će vas oduševiti
0 Comments

Make up Revolution palete sjenila

Kao jedan od glavnih proizvoda kojim se kozmetika Revolution može pohvaliti istaknuti ćemo njihove revolucionarne palete sjenila za oči. Već na prvi pogled vidjet ćete kvalitetu ovog brenda i pažnju usmjerenu ka detaljima. Kutijica sjenila za oči Revolution je veoma lijepa i jednostavnost dizajna u sebi krije nevjerojatne boje. Palete dolaze s raznim spektrima boja, od neutralnih i hladnih boja, do oštrih boja za sve one žene koje se vole isticati šminkanjem.

Ovaj mladi brend uvijek kombinira palete s kvalitetnim highliterima koji dolaze u prekrasnim bojama breskve ili bijelim i zlatnim tonovima. Paleta sjenila je unikat na tržištu upravo zbog nevjerojatnih boja koje se nalaze u njoj. Proizvodi ovog brenda svrstavaju se u niži cjenovni rang, a kvaliteta koju dobivate je višestruka u odnosu na novac. Valja napomenuti i da kozmetika Revolution ne troši astronomske svote novaca u marketing, već veliki dio svojih reklamnih kampanja obavlja pomoću poznatih britanskih influencerica.

Najpoznatije palete sjenila za oči

Glavna i najpoznatija paleta sjenila za oči zasigurno je Revolution Flawless koja sadrži čak 32 nijanse jačih i toplih boja u shimmer i mat izvedbi. Ova paleta oduševit će svaku ženu i dati vam sve što vam je potrebno za šminkanje očiju. Osim toga, u ponudi se ističe i Iconic Fever paleta sjenila za oči koja sadrži 15 jakih boja. Na ovu paletu najčešće se odlučuju žene koje žele biti primjećene. Valja napomenuti da su sve palete koje kozmetika Revolution stavlja na tržište 100% cruelty-free i veganski proizvodi.