Sami napravite vodu s okusom

Mršavljenje  » zdravlje »  Sami napravite vodu s okusom
0 Comments
Boca za vodu

Voda – izvor života na čitavoj planeti. Neki organizmi su se prilagodili na veće, neki na manje količine vode, no jedna stvar ostaje ista – voda svima im je potrebna. Mnogi pokušavaju brojno odrediti koliko zdrav, prosječan čovjek treba da unese vode dnevno. Sve te kalkulacije su nepotpune i netočne iz više razloga, a glavni je taj što ne uključuju dovoljan broj faktora.

Zapamtite nitko vam ne može reći koliko vode dnevno trebate piti. Ipak, ono što vam mi možemo predložiti jeste da svakako uzimate dovoljne količine vode. Naravno, ni s čim ne treba pretjerivati, no prevelik unos vode teško može imati veće posljedice. Najbolji dodatak da se voda pije bilo kada i bilo gdje je boca za vodu.

Boce za vodu

Razlika između boca

Vjerojatno ste nekada krenuli u šetnju ili na malo duže putovanje automobilom i htjeli ste ponijeti flašu vode sa sobom. Svakako, pohvala za to, vodu treba piti bilo kada i bilo gdje. No, pri tome ste najvjerojatnije koristili praznu povratnu bocu od nekoga soka ili flaširane vode. Kako biste reagirali kada bismo vam rekli da takve boce nisu sigurne za višekratnu uporabu?
To se može potkrijepiti s mnoštvom dokaza, a jedan od najvećih je rok trajanja na ambalaži flaširane vode. Naime, taj rok se odnosi na neotvorenu flašu vode, ali ne na njen sam sadržaj već na ambalažu! Samo po sebi je to dokaz da te flaše poslije nekog vremena nisu sigurne. Ipak ne brinite, nije sve izgubljeno postoji boca za vodu koja vam upravo može pomoći.

Najbolja boca

Kada bismo morali birati pobjednika u kategoriji boca za vodu, onda bi to sigurno bile najnovije boce na tržištu. One ne samo da su sigurne za višekratnu, to jeste dugotrajnu uporabu, već u sebi imaju filtere u koje možete dodati voće te tako napraviti savršenu prirodnu i zdravu vodu s okusom.
Ovakva boca za vodu ne prenosi mirise i okuse, a još manje šteti vama i prirodi budući da je možete koristiti neograničeno. Od sada možete piti prirodnu i zdravu vodu s raznim okusima, bez vještačkih šećera i aditiva koji mogu naškoditi vašem zdravlju.