Top 4 tretmana današnjice na koja idu sve prave trend seterice

Mršavljenje  » zdravlje »  Top 4 tretmana današnjice na koja idu sve prave trend seterice
0 Comments

Ovo je stoljeće u kojem kozmetičari i frizeri zadovoljno trljaju ruke. Muškarci i žene nikada nisu ovoliko posvećivali pozornosti svom izgledu. Trendovi se stalno mijenjaju, pa se dešava da se čak mnogi i izgube u svemu tome. Jednog proljeća je hit imati kratku kosu, dok je na jesen poželjna duljina do pola leđa. Znatno je lakše pratiti modu što se tiče odjevnih kombinacija. Međutim, to u potpunosti mogu pratiti samo oni s dubljim džepom. Modni kreatori neumorno rade i časopisi su prepuni prijedloga za predstojeću sezonu. U nastavku su najpopularniji tretmani današnjice na koje idu sve trend seterice. Vi ne morate biti trend seterica da biste ugradile ekstenzije trepavica ili kose. Jednostavno želite izgledati lijepo i to je sasvim dovoljan razlog da si priuštite neki tretman.

Ekstenzije trepavica

Sve više pripadnica ljepšeg spola se odlučuje za ekstenzije trepavica kako bi dale svom licu ljepši izgled i pri tom ispratile trend. Gotovo svi kozmetički saloni pružaju ovu uslugu, ali prije nego se odlučite za ovaj korak, raspitajte se o stručnosti kozmetičara. Ako vam ih bude radila nestručna osoba, konačan rezultat može biti neuredan izgled trepavica ili oštećenje vaših prirodnih trepavica. Ne žurite s odlukom i prije odlaska na tretman razmislite o obliku i duljini trepavica koje želite. Danas se u ponudi mogu pronaći duge, kratke ili uvijene trepavice. Zatim razmislite želite li pojedinačnu ugradnju trepavica, sintetičke ekstenzije, svilene trepavice itd. Tko bi vjerovao da je izbor tako velik!

Nadogradnja noktiju

Malo koja djevojaka ili žena u današnje vrijeme želi samostalno uređivati nokte. Nikom se više ne da zamarati s turpijanjem, lakiranjem, oblikovanjem noktiju i njihovim čestim listanjem i krzanjem. Zbog toga mnoge od njih odlaze u kozmetičke salone kako bi ih nadogradile. Stručna osoba ih može srediti na dva načina: geliranjem prirodnog nokta ili izlivanjem. Kada dobijete željeni oblik, slijedi lakiranje i ukrašavanje po vašem izboru. Prednost nadogradnje je što štedi vrijeme i možete biti sređenih noktiju 3 do 4 tjedna. Nakon toga se proces ponavlja. Naravno, ima osoba koje idu na nadogradnju noktiju svaki tjedan jer ne žele dulje imati jednu boju na svojim noktima. Sve zavisi od vas.

Frizerski saloni

Već smo spomenuli da je gotovo nemoguće ispratiti sve trendove. Zna se da kosa u prosjeku raste oko 1 cm mjesečno te stoga nema šanse da naraste od sezone do sezone. Za one koji slijepo prate modne stručnjake, tu su ekstenzije kose. Danas se mogu pronaći vrlo kvalitetne ekstenzije od prirodne kose, tako da, ako ste spremne da izdvojite malo veću sumu novca za to, bit ćete prava trend seterica! Za one koje pak ne žele pratiti trendove ili svoju kosu produljiti i učiniti ju gušćom uz pomoć ekstenzija, dobar frizer zlata vrijedi! Neka vam predloži frizuru koja odgovara vašem obliku lica. Moderno ošišana i isfenirana žena nikada neće proći nezapaženo. Plus, danas je na tržištu sve više farbi koje daju boju poput prirodne pa se i one malo starije gospođe mogu pomladiti bojanjem sijedih vlasi.

Uklanjanje dlačica

Brijač je odavno zastarjela metoda uklanjanja dlačica. Jeste da ga je najlakše koristiti jer najbrže ukloni dlačice, ali ima mnogo negativnih strana. Dlačice poslije takvog uklanjanja brzo narastu i ojačaju. Čak se sve manje koriste i kreme za uklanjanje dlačica. Danas su aktualne depilacije voskom i trajne depilacije laserom. Sve je više i muškaraca koji se odlučuju za neki od ova dva tretmana, jer su shvatili da je ljeti, ili ako se bave sportom, mnogo lakše bez šume na prsima, trbuhu ili nogama. Nekada su trajne depilacije bile mnogo skuplje i bile su dostupne samo rijetkima. Međutim, s porastom konkurencije i sve većeg broja zainteresiranih, ovaj tretman se može odraditi po prilično povoljnoj cijeni. Potrebno ga je ponavljati 8-10 puta, u zavisnosti od kvalitete i strukture dlake. Nakon toga će vaša koža biti trajno glatka poput bebine kože.